Protectie pardoseli Cluj

Protectia pardoselilor, protectia suprafetelor din piatra si impregnare

Vapigiena va ajuta sa obtineti si sa mentineti adevarata curatenie!

Fiind zi de zi alaturi de clientii nostri am constatat cu incantare ca standardele si cerintele de curatenie au crescut si cresc in continuare. Curatenia traditionala cu mopul si galeata nu mai reprezinta o solutie acceptabila, nici igienic dar nici estetic.

Pentru a obtine cele mai mari beneficii in igiena si estetica spatiului oferim clientilor nostri noile servicii de protectie a pardoselilor si impregnare, cu avantaje insemnate:

  • luciu superior si senzatia de curatenie

  • reducerea numarului de interventii de intretinere

  • prelungirea semnificativa a duratei de viata a suprafetei protejate

  • protectie antibacteriana

  • standard de imagine superior

 

In functie de tipul suprafetei si domeniul de utilizare:

Clinici si cabinete medicale, gradinite, camine de batrani:

protectia pardoselilor rezistente la apa din PVC, linoleum, tarchet, piatra absorbanta artificiala sau naturala. Produs protector cu material plastic rezistent la dezinfectanti si alcooli, cu efect de antimurdarire, rezistent la sters, antiderapant.

Spatii comerciale, birouri, scoli, sali de sport:

protectia pardoselilor rezistente la apa cu dispersie de polimeri cu ioni metalici si concentratie marita de substante solide. Produsul protector are proprietatea de a produce pe paviment un film lucios, rezistent la sters si trafic intens, rezistent la murdarie si dezinfectanti de suprafata, efect antiderapant.

Impregnare piatra poroasa. Protectie marmura, granit, travertin:

Produsul de impregnare patrunde adanc in pori si in capilarele pietrei, se usuca repede, iar dupa 48h suprafata poate fi folosita. Suprafetele de piatra impregnate isi mentin aspectul natural si sunt protejate timp indelungat. Apele reziduale si unsorile nu pot patrunde in substratul protejat. Produsul este rezistent la substantele alcaline si la UV, diminueaza efectul salitic, cresterea algelor, ciupercilor precum si deteriorarile climaterice.

 

*Protectia se poate realiza si cu film matuit care nu devine lucios nici dupa lustruire.

*Protectia se poate realiza cu film antistatic.