Portofoliu

Mai jos aveti doar o mica parte din clientii nostri:
          

       

            

                  

        


  •   Gradinita Aschiuta

  •   Cabinet stomatologic dr.Cristina Peev

  •   Cabinet stomatologic dr.Luana Mija„Igienizarea cu vapori uscati la temperaturi înalte este cu adevarat revolutionara. Echipamentele folosite de VapIgiena sunt, de fapt, mijlocul prin care poate fi controlata temperatura aplicata pe suprafata obiectelor. Particulele foarte fine de apa transmit aceste temperaturi înalte acolo unde este nevoie, într-un mod sigur si eficient. Este evident ca temperaturile de peste 170 C distrug pe loc bacteriile, acarienii, mucegaiul, sporii si alti patogeni. Echipa VapIgiena mi-a întrecut asteptarile. Igienizarea realizata de ei este impecabila!”.
Conf.Univ.Dr.Sorin Man, Clinica Pediatrie III Cluj Napoca
„Cabinetul straluceste de curatenie în absolut toate detaliile. Eficienta igienizarii cu vapori m-a uimit. Vaporii patrund în toate locurile si îmbinarile eliminând murdaria si patogenii. Nu este nevoie de solutii chimice toxice. Echipamentele medicale si toate suprafetele au ramas sterile, iar eu sunt linistita ca pacientii mei vor avea parte de servicii medicale în siguranta. Colaborarea cu VapIgiena sporeste imaginea cabinetului meu”.
Cabinet Stomatologic,Dr.Cornelia Al Khattab
 

„VapIgiena a realizat curatenia si igienizarea casei mele. Nu am mai vazut pâna acum un serviciu de curatenie atât de diferit si de eficient. Au curatat în toate detaliile bucataria, baia, camerele, ferestrele, covoarele, tapiseriile. Umezeala ramasa pe unele textile a disparut imediat. Mi-au oferit o multime de discount-uri. Cred ca am platit un pret mic pentru serviciul oferit, întrucât am obtinut si dezinfectarea tuturor suprafetelor curatate”.
Monica Pasc,asistent medical principal,Spitalul Clinic Municipal,Cluj Napoca


Firma Curatenie Cluj Napoca | Curatenie Restaurant Cluj