SportVap

Curatarea profesionala si dezinfectarea suprafetelor si a echipamentelor precum si a locatiilor aglomerate, în general, se poate realiza în modul cel mai eficient cu ajutorul vaporilor uscati. Aceasta tehnologie revolutionara ofera garantia celui mai înalt standard de igienizare precum si garantia curateniei în cele mai mici detalii. 

Serviciile noastre sunt foarte bine adaptate pentru acele suprafete si echipamente unde curatenia este cel mai greu de realizat dar unde, în acelasi timp, detaliile fac diferenta. 

Curatenie sali de sport, fitness, gradinite si spa

Serviciile de curatare si igienizare cu vapori va aduc un important beneficiu de imagine. Clientii dumneavoastra vor observa prezenta unor echipamente moderne de curatare care înlocuiesc vechiul mop. Încrederea acestora în igiena serviciilor pe care le oferiti va creste, la fel si fidelitatea lor. 

Curatenie pentru sali de sport, fitness, body-building, piscine

Fiind folosite de o multime de oameni, pe echipamentele din salile de sport dar si pe suprafete se depune grasime, transpiratie si alte secretii ce constituie un mediu ideal pentru proliferarea bacteriilor si virusilor. Totodata, detaliile echipamentelor sportive precum si materialele aderente din care sunt confectionate fac dificila curatarea si igienizarea lor.

Vaporii uscati reprezinta solutia adecvata pentru aceste probleme. Vaporii ajung în locurile în care metodele traditionale de curatare sunt ineficiente. Vaporii distrug bacteriile si virusii precum si majoritatea patogenilor. Totodata, curatenia este realizata în detaliu, materialele sunt aduse în starea lor originala, mirosurile sunt îndepartate, echipamentele si suprafetele vor arata ca noi, fara a fi afectate de solutii chimice. Curatenia exceptionala în detaliu si dezinfectarea tuturor suprafetelor va scot în evidenta în fata firmelor concurente.

Aplicatii:

 • Curatarea si dezinfectarea echipamentelor sportive, îndepartarea murdariei, grasimilor, transpiratiei si a bacteriilor
 • Vaporii uscati omoara bacteriile si patogenii de pe suprafetele care sunt frecvent atinse, de la echipamentele sportive, la saltele, scaune, banci, mese
 • Vaporii uscati distrug mucegaiul si sporii de pe marginile piscinelor, platformele acestora, spa-uri, saune si dusuri
 • Curatarea si dezinfectarea toaletelor
 • Îndepartarea gumei de mestecat de pe mese, scaune, podele, covoare si tapiserii, precum si din zonele de acces
 • Îndepartarea nicotinei de pe suprafete si îndepartarea mirosurilor

Curatenie pentru gradinite, scoli, cluburi

 Copiii sunt cei mai expusi afectiunilor cauzate de o igiena necorespunzatoare. Igrasia care dezvolta spori si mucegai, acarienii, praful, bacteriile si virusii pot cauza probleme de sanatate de la cele minore pâna la cele mai grave cum sunt alergiile, afectiuni ale plamânilor si ale pielii. O igiena corespunzatoare a spatiilor si suprafetelor determina, chiar si pe termen scurt si mediu, o îmbunatatire a starii de sanatate a copiilor.

Benefiiciile curateniei si igienizarii revolutionare cu vapori uscati:

 • Raspândirea virusilor si a bacteriilor determina, în prezent, îngrijorarea mediului educational. Vaporii uscati distrug eficient majoritatea bacteriilor si virusilor, precum si mucegaiul, sporii si acarienii.
 • Curata si dezinfecteaza spatiile comune (sali de clasa, spatiile de joaca interioare, dormitoarele)
 • Curata si dezinfecteaza jucariile, mobilierul, covoarele
 • Curata si dezinfecteaza saltelele de joaca si de dormit
 • Curata eficient tapiseriile, pielea, plasticul, lemnul si orice alte materiale de murdaria zilnica, distrugând, în acelasi timp, patogenii
 • Curata si dezinfecteaza salile de mese, mesele si scaunele
 • Îndeparteaza guma de mestecat de pe mese, scaune, podele, covoare si tapiserii
 • Curata în detaliu echipamentele de laborator

 Bucatariile si alte zone de preparare sau servire a mâncarii pot folosi serviciul nostru de curatenie si igienizare cu vapori uscati CateringVap.

Curatenie pentru yahturi, barci, autoturisme, motociclete 

Curatarea cu vapori uscati este cu adevarat revolutionara chiar daca ne referim doar la puterea exceptionala de a patrunde în detalii. Vaporii curata în toti porii suprafetelor, în fisurile si crapaturile naturale ale materialelor, în fibrele materialelor textile, lasând totul ca nou. 

Yahturile si barcile sunt sinonime cu curatenia impecabila. De asemenea, unii proprietari de autoturisme sau motociclete îsi doresc un look impecabil pentru vehiculele lor. Toti acestia vor fi încântati de beneficiile curateniei cu vapori uscati:

 • Curata în toate detaliile suprafetelor si echipamentelor, oricât de neregulate sunt acestea
 • Nu sunt folosite solutii chimice astfel ca nu exista riscul degradarii materialelor sau îngalbenirii acestora
 • Suprafetele curatate nu se uzeaza
 • Îndeparteaza nicotina si mirosurile
 • Îndeparteaza unsorile vechi
 • Spre deosebire de spalarea cu presiune, vaporii contin doar 5%-6% apa astfel ca pot fi folositi în siguranta în zona motorului si a instalatiilor electrice

 

 Curatenie pentru cazinouri

Stralucirea cazinoului poate fi readusa la forma initiala folosind curatenia cu vapori. Vaporii curata echipamentele de joc în cele mai mici detalii. Tapiseriile precum si postavurile meselor pot fi aduse în starea lor originala (exceptând uzura). Folosirea lor este sigura si în cazul echipamentelor electronice întrucât umiditatea vaporilor este foarte scazuta.

Folosind vaporii uscati, echipamentele si suprafetele atinse frecvent de clienti sunt dezinfectate. Totodata, suprafetele ramân uscate si pot fi folosite imediat. Suprafetele textile se usuca complet în doar câteva minute.

Pretul final al serviciilor va fi stabilit dupa vizitarea spatiului de catre reprezentantul nostru.Pretul depinde de gradul de murdarie al suprafetelor, natura si profunzimea murdariei, necesarul de personal, frecventa si durata serviciului.


Firma Curatenie Cluj Napoca | Curatenie Sali de sport Fitness si Gradinite Cluj